ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA NOVA CATE

La Cate esdevindrà l’entitat més participativa de l’Empordà

El 15-S es farà l’acte de presentació obert a tothom per donar a conèixer totes les novetats

 

Sota el lema “La Cate és cultura. Tu ets cultura. La Cate ets tu”, l’entitat cultural de Figueres estrena una nova imatge corporativa que anirà lligada a la figura del soci i a les entitats que formen part del Viver Cultural. El proper 15 de setembre a les 19h tindrà lloc l’acte de presentació en el que es donaran a conèixer totes les novetats de la temporada 2017-2018 i s’iniciarà una nova etapa en la que es buscarà enriquir la cultura empordanesa amb la participació activa de la ciutadania.

La Cate es renova i anunciarà totes les novetats de la temporada el proper divendres 15 de setembre (15-S) a la plaça de l’espai cultural. Partint de la modernització de la imatge corporativa, l’entitat inicia una nova etapa que vindrà marcada per la implicació dels seus socis i les diverses associacions i col·lectius figuerencs que formen part del Viver Cultural (fins ara conegut com l’Hotel d’Entitats). Aquest nou concepte englobarà el conjunt d’entitats que participen i resideixen a l’edifici del centre cultural.

“La Cate es cultura. Tu ets cultura. La Cate ets tu” és el lema de la nova temporada, el qual pretén donar a conèixer l’entitat més enllà de la comarca empordanesa i activar la cultura a partir de la participació activa de l’espectador i la figura del soci.

El divendres 15 de setembre s’explicaran els primers passos a seguir en el funcionament d’aquest nou procés participatiu i es presentaran totes les novetats de la temporada 2017-2018:

        Nova IMATGE: més fresca, més moderna, més visual

        Nova WEB: més interactiva, més dinàmica, més navegable

         Nova TEMPORADA: més música, més espectacles familiars, més cultura

        Nova figura del SOCI: més participatiu, més actiu, més implicat

        Nou VIVER CULTURAL: més obert, més visible, més associatiu

L’esdeveniment del divendres comptarà amb activitats familiars, l’acte oficial de presentació de la nova CATE, un sopar musicat pels artistes empordanesos LaKaste, North State, Pablo Serna i Stela Nur, i una festa final amb la banda local The Quienes i el Dj Adrià Giner.

 

“El 15-S és una jornada històrica ja que a partir d’aquell dia La Cate apostarà per una nova manera de fer cultura, esdevenint l’entitat més participativa i interactiva de l’Empordà”