Llançament – Cia. La Llarga

View Calendar
05-05-2018 21:00 - 23:00

Teatre |

Dissabte 5 de maig a les 21h |

12€ · Socis de La Cate, 10 € |

Llançament |

Dues actrius i un músic retransmeten una història en directe per la ràdio:

Una cita a través d’una app de mòbil en un bar del Barri de Sants de Barcelona. A mesura que parlen i es coneixen ens revelen una altra història. I ens adonem que potser aquesta obra no va només de dues noies que volen lligar. Potser va d’una altra cosa. Una cosa que té a veure amb elles. Potser amb la seva família. Potser amb un noi de Les Corts que el dia del seu primer petó va començar a escriure un diari.

Una història retransmesa en directe per la ràdio.

Una tarda de Maig de principis dels vuitanta, un noi torna saltironejant cap a casa seva al barri de les Corts de Barcelona. Li acaben de fer el seu primer petó.

El 23 de desembre de 2012 un home de 46 any es llença pel balcó d’un cinquè pis a la zona residencial de l’Hospitalet de Llobregat. A baix la comitiva judicial, que tot just arribava per a procedir al desallotjament del pis, veu caure el cos de l’home a pocs metres.
El setembre de 2016, dues noies es troben en un bar petit i tranquil del barri de Sants de Barcelona. Han quedat a través d’una aplicació del mòbil. La cita comença fatal, però la química s’instala entre elles i la conversa comença a fluir. comencen a explicar-se coses. I el passat, com sempre, aflora.
I a mesura que parlen i es coneixen més profundament ens adonem que potser aquesta obra no va de dues noies que només volen lligar. Potser va d’una altra cosa. Una cosa que té a veure amb elles. Potser amb la seva família. Potser amb un noi de Les Corts que el dia del seu primer petó va començar a escriure un diari.

 

Fitxa tècnica:

Dramatúrgia: Oriol Morales
Direcció: Dani Serra
Intèrprets: Laura Porta, Guillem Alonso, Rebecca Alabert
Producció Executiva: Marià Llop
Espai Sonor: Guillem Alonso
Escenografia: Juli Sanjuan
Fotografia: Montse Planas
Vídeo: Emili Planas / La Llarga
Podcast: Animals de Nit (Ràdio Vilasacra)
Disseny i l·luminació: Txema Alabert