SALA-ESPECTACLES-PETITA

SALA D'ESPECTACLES

Tota la nostra programació de teatre i altres presentacions importants tenen lloc en aquesta sala de 288 butaques. S'hi programa des de teatre amateur fins a gran part de la programació de teatre de l’Ajuntament de Figueres.
SALA-MONTAL-PETITA

SALA TONI MONTAL

La sala petita de (66 butaques) acull la major part de la programació contínua de La Cate. Cinema clàssic, cinema infantil, titelles, xerrades, conferències, òpera, concerts i tota mena d’esdeveniments. Un espai adaptat amb gran qualitat de so i d’imatge.
SALA-EXPO-PETITA

SALA D'EXPOSICIONS

Aquesta sala acull tota mena d’exposicions tant de programació pròpia com d’altres entitats, sent visitada per una gran quantitat de persones al cap de l’any.
PLAÇA-PETITA

PLAÇA DE LA CATE

Lloc de trobada que és l’escenari de molts d’aquells esdeveniments que tenen a veure amb la cultura popular. Cursos i balls de sardanes, l’encesa de la Flama del Canigó, concerts de tota mena, cinema a la fresca i tot tipus d’activitats de gran afluència.
SALA-BAR-PETITA

EL BAR DE LA CATE

Amb una programació pròpia de gran qualitat més orientada al públic juvenil, el Bar de La Cate és, ara mateix, un dels punts de trobada més important pel jovent de la ciutat de Figueres.