Presentació de la Programació de Nadal de La Cate

Concurs de dibuix de Nadal de La Cate
novembre 26, 2018
La Cate rep el Premi Ateneu a la Comunicació Associativa per segona vegada consecutiva.
desembre 13, 2018

Presentació de la Programació de Nadal de La Cate

LA CATE PRESENTA LA SEVA NOVA PROGRAMACIÓ DE NADAL

Us volem convidar a la presentació de la nova programació de Nadal de La Cate de Figueres que tindrà lloc el dissabte 22 de desembre a les 19h.

Com cada any La Cate ofereix una programació farcida d’espectacles de gran qualitat destinada sobretot al públic familiar. Cinema, titelles, teatre, dansa, mim, música i un munt de coses més per a tota la família.

Dins la programació d’aquest any comptem amb espectacles i artistes internacionals com Claire Ducreux, que presenta una obra premiada (‘Refugiada poètica’) que barreja teatre, mim i dansa. El públic de La Cate també podrà gaudir de diversos espectacles de titelles, com ara ‘Monstres’ de la Zipit Company, i cinema, amb projeccions com ‘La Malvada guineu ferotge’, pel·lícula premiada amb, entre d’altres, el Premi César al millor film d’animació de 2018, o l’espectacle ‘Notes & Films’ de la Cia. Ensemble una cosa rara. Un show didàctic i divertit a parts iguals, barreja de música, cinema i teatre, que encantarà els més menuts.

Si voleu comprar entrades pels espectacles o podeu fer aquí, a la secretaria de La Cate o a taquilla una estona abans de l’espectacles.

Com ja és tradició a La Cate el mateix dia 22 presentarem inugurarem la XIV Mostra de Pessebres i Diorames, que es podrà visitar fins el dia 7 de gener, compta amb un històric pessebre mecànic amb figures en moviment i serà d’entrada gratuïta.
A més a més, La Cate, un any més, destinarà el 20% dels beneficis de la recaptació d’aquests espectacles a una entitat que fa un servei social per la ciutat i la comarca. Enguany s’ha escollit el Centre de Lleure El Dofí, de Figueres, una associació que porta temps apropant la cultura i el lleure a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Finalment també donarem els premis del concurs de Dibuix de Nadal que aquest any celebra la seva quarta edició i el guanyador del qual serà la nostra propera felicitació de Nadal.

Us hi esperem!
Moltes gràcies i bones festes!

Comments are closed.