Ricard Sayeras, escollit nou president de La Cate en substitució de Lluís Illa.

La Cate de Figueres ha estat la guanyadora del V Premi Antoni Carné en la categoria d’Entitat, que concedeix l’Ens de l’Associacionisme cultural Català. 
14 novembre, 2022

Durant la celebració de l’Assemblea general de socis de La Cate també es va escollir a Marta Cos Roig com a nova secretària de la junta en el lloc anteriorment ocupat pel nou president.

El passat dimecres 12 d’abril a les 20.15 h es va celebrar l’Assemblea general de socis de La Cate on, entre altres punts, es va comunicar la renúncia com a president del Sr. Lluís Illa, que, tanmateix, continuarà formant part de la junta del Patronat. En el seu lloc va ser escollit, per unanimitat, qui fins ara era el secretari de la junta, el Sr. Ricard Sayeras Quera.

Ricard Sayeras, empresari, fa molts anys que està vinculat a La Cate i que forma part de la seva junta. Anteriorment, va ser president dels ‘Pastorets de Figueres’ i va exercir com a periodista durant deu anys.

Tot seguit, també per unanimitat, va ser escollida com a nova secretària de l’entitat la Sra. Marta Cos Roig, arquitecta i membre de junta.

Agraïm la ingent feina feta pel president Lluís Illa durant tots aquests anys de dedicació absoluta a l’entitat i de suport al teixit cultural de la ciutat i de la comarca, i felicitem en Ricard Sayeras i la Marta Cos tot desitjant-los molts èxits en aquesta nova etapa que engega La Cate.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *