CONCURS DE DIBUIX DE NADAL

CONCURS DE DIBUIX DE NADAL

27-11-2017 - 11-12-2017 Tot el dia

CONCURS DE DIBUIX DE NADAL – Petits i petites, tots a dibuixar!

1. PARTICIPACIÓ

Poden participar en el concurs tots els infants fins a 11 anys. Els treballs es poden presentar en un full DIN-A4 físicament a la secretaria de La Cate de dilluns a dijous de 18 a 20 h i els divendres de 10 a 13 h o bé, digitalment, a través del correu electrònic secretarialacate@gmail.com.

L’obra ha d’estar degudament identificada amb el nom i cognoms del nen/a participant, l’edat, un número de contacte i un correu electrònic. Qualsevol dibuix sense identificació es considerarà com a no presentat.

El concurs constarà de dues categories, una per a infants de 0 a 6 anys i l’altra per a infants de 7 a 11 anys.

La temàtica és el Nadal.

2. Període de presentació

El període de presentació és del 27 de novembre a l’11 de desembre de 2017.

3. Característiques de les obres

Les obres han de ser originals i han d’estar fetes pels infants, sense ajut dels pares ni cap adult.

4. Premis del Certamen

El dibuix guanyador serà la felicitació de Nadal del Patronat de la Catequística.

A més, tant el guanyador/a de la categoria de 0 a 6 anys com el guanyador/a de la categoria de 7 a 11 anys rebran cadascú una entrada doble per a cada espectacle de la programació de Nadal.

5.Jurat del concurs

El jurat del concurs estarà integrat per la Junta del Patronat de la Catequística.

6.Règim de votació, veredicte i lliurament de premis

El Jurat es reunirà en els dies següents a la finalització del termini de presentació i atorgarà els premis a les obres segons el nombre de vots obtinguts.

El veredicte i acte de lliurament de premis es farà a la inauguració de la Mostra de Pessebres i Diorames a La Cate el divendres 15 de desembre a les 20h. A més, les obres participants serán exposades a la mateixa mostra.

7. Drets d’autor

Els autors i autores dels dibuixos guardonats cedeixen gratuïtament els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació al Patronat de la Catequística, en exclusivitat per a la difusió de la felicitació de Nadal d’aquest 2017.

8. Exposició

El Patronat es reserva el dret d’utilitzar els dibuixos guardonats i una selecció dels dibuixos presentats al concurs, per organitzar una exposició i si s’escau confeccionar el catàleg corresponent i d’altres obres o formats que se’n derivin. També podrà utilitzar aquests dibuixos per il·lustrar altres publicacions de caràcter institucional del Patronat.

La presentació dels dibuixos implica en tot cas l’acceptació d’aquestes bases i, en conseqüència,  la cessió dels drets d’explotació, en els termes a dalt indicats, de manera no exclusiva, amb caràcter gratuït fins a domini públic i per a qualsevol país del món.