Nit de hits amb ALF DJ

Nit de hits amb ALF DJ

DIVENDRES 24 DE NOVEMBRE (22h)

– ALF DJ –
Motivat i apassionat de la música, la seva trajectòria com a Deejay comença a finals dels 60 a diversos clubs de Barcelona (Bocaccio, Metamorfosis, Maddoz…).
La seva faceta musical es consolida amb l’experiència de més de 30 anys davant de discogràfiques nacionals i internacionals, com Phonogram/Polygram, Ariola/BMG, EMI MusicGroup, Chrysalis, Max Music.
Durat els últims anys ha punxat al Mas Sorrer, al Lolailo de Palafrugell i actualment és el Dj resident dels dissabtes a l’Ultramar de l’Escala.

Després de digitalitzar diversos vinils i CDs, actualment té un arxiu musical amb més de 500.000 cançons i el seu objectiu és trencar barreres estilístiques, transitant des del gènere més clàssic fins als ritmes més alternatius i actuals. Un ventall inacabable de tots els estils haguts i per haver: Pop, Rock, Electrónica, Alternativa&Indie, Beat, Psicodelia, R&B, Soul, Funk, Blues, Reggae &Ska, Hip Hop, Folk, Country, Jazz, Acid, Fusión, Swing &Electroswing, EasyListening, Lounge, Bossa, House, Dance & Disco, Techno,WorldMusic&Etnic, Latin, Boogaloo, Cumbia, Afrobeat, Gypsy, Flamenco, Rumba, Clásica, Experimental, Ambient, Bandas Sonoras, Standars-Oldies& Hits, Rock ‘N’ Roll, etc…

Divendres 24 de novembre a partir de les 22h viurem un tastet d’això! No t’ho perdis!