ROGER USART en concert

ROGER USART en concert

DIVENDRES 8 DE DESEMBRE – 21h
Roger Usart Band a El Bar de La Cate

Un any després de la seva visita a La Cate, tornem a rebre el directe íntim i espectacular del cantautor Roger Usart!

Exlíder de grups com la Fellatio de Cupido i Miyagui, i membre actual de Men in Black (possiblement, la millor banda tribut catalana de Johnny Cash), Roger Usart forma part d’una fenomenal generació de músics pertanyents a la comarca d’Osona.

El cantant i compositor de Manlleu va publicar en 2013 Cage Without a Bird, el seu primer treball en solitari. Un debut que els mitjans especialitzats defineixen com a “compacte i convincent”. Onze cançons d’influències clarament nord-americanes que calen ràpidament en l’oient a través d’una veu profunda i colpidora. La melodia de Different Ways bé podria formar part del repertori més pop de grups com R.E.M. o The Decemberists, la versió intimista de l’ambiental Cage Without a Bird ens recorda als canadencs Great Lake Swimmers, i The Stranger o la noctàmbula Creepy Shadows mostren les virtuts vocals d’un crooner que se situaria en l’encreuament de camins entre Johnny Cash, Nick Cave i Eddie Vedder.

Songs From a Twisted Neck és el segon treball del cantautor folk Roger Usart. Les noves composicions aprofundeixen en fermesa a la música d’arrels nord-americanes, una sonoritat que ja es cercava en el seu aplaudit disc de debut Cage Without a Bird (autodeditat, 13); si bé, aquí es torna més despullada i crua. En bona mesura, aquest fet es deu a l’excel·lent producció de Ryan Boldt, líder de la banda canadenca The Deep Dark Woods.