Carme Junyent farà una conferència a La Cate sobre la situació actual del català com a llengua amenaçada.

El Sant Jordi BCN FILM FESTIVAL a La Cate!
abril 29, 2019
Cinema a la Fresca un any més a La Cate
juliol 2, 2019

Carme Junyent farà una conferència a La Cate sobre la situació actual del català com a llengua amenaçada.

El dimarts 11 de juny a les 7 de la tarda tindrem una ocasió fantàstica per debatre sobre l’estat del català i l’efectivitat de la normalització lingüística en una conferència organitzada per Òmnium Cultural Alt Empordà i impartida per Carme Junyent.

Carme Junyent és lingüista, professora a la Universitat de Barcelona, especialista en llengües africanes i directora del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA).

És autora d’una àmplia obra sobre les llengües del món i les llengües de la immigració a Catalunya. També és molt crítica amb els resultats de la normalització lingüística a Catalunya. Aquest 2019 he rebut la Creu de Sant Jordi per la seva llarga trajectòria en l’estudi i la defensa de la diversitat lingüística a Catalunya i al món.
A la conferència que tindrà lloc el proper dimarts dia 11 a les 7 del vespre a la sala Toni Montal de la Cate, ens parlarà de la situació del català com a llengua amenaçada, en el context de la diversitat lingüística que hi ha actualment a Catalunya i des d’una perspectiva global, en relació a altres llengües del món.

Comments are closed.