Science Needs You! convoca el concurs ‘Acció Poètica Quàntica’
juliol 5, 2019
S’obre el concurs per l’adjudicació del bar de La Cate
agost 14, 2019

Estrena del documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’

El proper 16 de setembre s’estrena a la Filmoteca de Catalunya el documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’, una producció de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) i Nosotros Films, que fa un recorregut per la història dels ateneus a través de cinc etapes ben marcades (l’inici, el creixement, la politització, la repressió i reorganització i la recuperació, la crisi i la reinvenció), amb els testimonis d’algunes persones rellevants del món ateneístic, i que compta amb la presència de La Cate de Figueres, com una de les entitats participants.
El director del documental, Sergi Sandúa, serà l’encarregat de presentar el documental, que es projectarà tot just després d’un breu parlament del president de la FAC, Pep Morella. El documental es podrà tornar a veure el 18 d’octubre de 2019 en el marc de la 2a Trobada Nacional, a Tàrrega.

A més a més, la Federació d’Ateneus de Catalunya rebrà el proper 16 de setembre el reconeixement de la Generalitat de Catalunya, per la seva aportació al món de la cultura i la cultura popular a través de les gairebé 180 entitats federades per tot Catalunya. Durant aquest acte es presentarà l’eina per mesurar l’impacte social als ateneus. L’acte estarà presidit per l’Honorable consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga i clourà amb un aperitiu i una cova de cava pels assistents.

 

IMPORTANT:
Si ets soci o simpatitzant de La Cate i vols assistir gratuïtament a l’acte i el passi del documental, posa’t en contacte amb nosaltres a traves del correu electrònic: info@lacate.cat o bé passa per secretaria de La Cate qualsevol dia de dilluns a dijous de 17 a 21h o divendres de 9 a 13h.

Comments are closed.