Red Noir (Exposició)

Red Noir (Exposició)

“Red Noir, una sèrie de fotografies que mostren les diferents etapes emocionals que sentim les dones, quotidianament, davant mirades i actes amb desig sexual; Encongiment, incomoditat, por i alliberació són els adjectius que determinen aquesta producció.
 
El color vermell ajuda a potenciar un ambient temperat, provocatiu i de desig. Aquest representa força de voluntat, autoritat i sexualitat. Per contra, les imatges parlen per sí soles mostrant l’elegància i la bellesa femenina.


No podem permetre assetjaments gratuïts pel simple fet de ser dones.

 
Especial agraïment a un dels meus pilars fonamentals, Berta Pradell, pel seu suport i per prestar-me la seva bellesa.”
 
Text de l’autora:
 
Sóc la Cristina Vela, comunicadora audiovisual i enamorada de l’art en tots els seus sentits. Ballarina, dissenyadora gràfica i captadora de moments, tant en forma de retrat com en moviment. Amant del cinema, la moda i la naturalesa així com del cos femení i la seva infinitat d’expressions. En els meus treballs, m’agrada experimentar amb els colors i la seva psicologia, important per determinar un sentit o altre del que volem explicar. Una de les meves darreres curiositats ha estat indagar en la fotografia analògica en la que estic submergint-me, mica en mica, dins la seva amplitut.
 
Si t’encurioseix la meva feina pots trobar-la a l’instagram:
 
@meikashot

Data

Feb 04 2020
Expired!

Hora

All Day
Sala d'exposicions

Lloc

Sala d'exposicions
La Cate, Figueres
Categoria
La Cate

Organitza

La Cate
Telèfon
972678496
Email
secretarialacate@gmail.com
Lloc web
http://www.lacate.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *