La Cate s’adhereix a la plataforma ‘Apropa cultura’.

La Cate, premiada amb el Premi Pompeu Fabra com a entitat inclosa dins del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana
març 21, 2019
Sol Picó presenta l’espectacle ‘Perseguint un somni’ a La Cate, el 29 d’abril
abril 17, 2019

La Cate s’adhereix a la plataforma ‘Apropa cultura’.

Juntament amb altres entitats de la ciutat i l’Ajuntament de Figueres, La Cate posa la seva programació a disposició de la plataforma, dedicada a apropar la cultura a les persones en risc d’exclusió social.

Aquest matí s’ha presentat a l’Auditori dels Caputxins de Figueres la inclusió de diferents entitats i associacions figuerenques a la plataforma “Apropa Cultura”. Com no podia ser d’una altra manera, La Cate, que ja feia temps que s’havia interessat en la plataforma, s’hi ha adherit, fent així un pas més per apropar la cultura al màxim de persones possible, el principal objectiu de l’entitat. En aquest cas, contribuint a un catàleg d’esdeveniments culturals més ampli per a les persones en risc d’exclusió social o que tenen alguna mena de dificultat per accedir a la cultura tant com desitjarien.

El President de La Cate, Lluís Illa, ha presentat la nostra entitat i ha fet una curta introducció a la programació que oferirem a la plataforma.

Comments are closed.