La Cate de Figueres ha estat la guanyadora del V Premi Antoni Carné en la categoria d’Entitat, que concedeix l’Ens de l’Associacionisme cultural Català. 

La Cate acollirà la projecció de dues pel·lícules de la Secció Imprescindibles del BCN FILM FEST, dedicada aquest any al productor Jeremy Thomas.
25 abril, 2022
Ricard Sayeras, escollit nou president de La Cate en substitució de Lluís Illa.
14 abril, 2023

Aquest Premi BBVA a l’Entitat de l’Associacionisme Cultural Català vol prestigiar les organitzacions culturals que contribueixen al progrés social.

El guardó, lliurat en una cerimònia realitzada el passat dissabte 12 de novembre al Teatre Kursaal de Manresa, ha premiat així la llarga trajectòria de més de cent anys de l’entitat que segueix més forta que mai, amb una programació anual farcida de cultura popular, teatre, música, espectacles infantils, cinema o retransmissions d’òpera en directe. A més a més, també es premia la capacitat de l’entitat per crear sinergies i donar espai a associacions que treballen en diferents àmbits de la cultura o amb col·lectius en risc d’exclusió social.

La Unió de les Anelles de la Flama de Valls i l’Associació Banda-Cobla Col·legi de Santa Maria de Blanes van ser seleccionades com a finalistes.

Un nou reconeixement a la nostra entitat que ens dona encara més impuls per a seguir acomplint la nostra tasca d’apropar la cultura al major número de gent possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *