Cancel·len la retransmissió de l’òpera ‘El Príncep Igor’ per la vaga general a França.

Vine a veure ‘Tosca’ en directe a La Cate i participa en un concurs per guanyar entrades pel Festival de Peralada
25 novembre, 2019
Concurs de dibuix de Nadal
14 desembre, 2019

CANCEL·LEM l’Òpera prevista pel proper dimarts 17, el Príncep Igor, de Borodin.Per causa de la vaga general a França l’Òpera de París decideix cancel·lar la retransmissió.Aquest és el missatge que ens fan arribar:


“A causa d’un preavís de vaga general nacional contra la reforma de les pensions, no és possible assegurar el bon desenvolupament de les representacions de Prince Igor. Davant aquesta incertitud i per raons artístiques, l’Òpera nacional de París no pot garantir una retransmissió de qualitat i anul·la la prevista pel 17 de desembre. Les nostres més sentides disculpes. “


Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *