FEU-VOS SOCIS!

ACTIVITAT CULTURAL

La nostra prioritat és acostar la cultura al major número de persones possible, tant de la ciutat de Figueres com de tota la comarca.

En definitiva a tot aquell que visqui enamorat de la cultura, del teatre, la música o el cinema. Intentem teixir complicitats i col·laboracions amb els altres actors culturals de la ciutat, arribant a convertir-nos en un autèntic hotel d’entitats que acull una bona varietat d’associacions de diversos àmbits socials i culturals.
Programem i acollim teatre amateur i professional, concerts, exposicions, un cicle de putxinel·lis, cicles d’òpera i dansa en directe, una oferta de cinema clàssic i espectacles familiars, tot tipus de xerrades i conferències i activitats diverses per mirar d’ampliar el nostre rang d’acció i arribar a totes aquelles persones que tenen interès per la cultura.

IMPACTE SOCIAL

La nostra és una entitat amb programació anual contínua, que només s’atura al mes d’agost i que, per tant, acumula tota mena d’activitats i de públic. Conviuen, entre les iniciatives pròpies de La Cate, associacions de l’àmbit de la difusió científica, el feminisme, altres de caire cultural com el cinema, el teatre o la dansa i autèntics tòtems de la cultura popular Figuerenca, com els Pastorets de Figueres i els Pessebres. Totes elles es retroalimenten i conformen un teixit associatiu que ens converteix en un important punt de trobada de la vida social i cultural de la nostra ciutat i comarca.

PROGRAMACIÓ ESTABLE

La Cate ofereix una programació anual estable que coordina amb l’Ajuntament de Figueres i altres agents per tal de completar la programació cultural que s’ofereix a la ciutat. Així doncs, banda de la nostra programació pròpia treballem sempre de forma coordinada per tal d’enriquir l’oferta cultural per a la població de Figueres i la comarca.

Els nostres cicles estables són:

- Teatre: cicle estable centrat en el teatre amateur però sense deixar de banda altres propostes professionals d’interès.
- Putxinel·lis: des del teatre de titelles de guant tradicional fins a propostes innovadores de tot tipus.
- Òpera: retransmissions, sobretot en directe, d’algunes de les millors òperes als teatres més importants del món amb un mínim d’una projecció al mes.
- Música: Un concert cada tercer divendres de mes, d’octubre a juny, en un cicle de música d’autor anomenat 66 Butaques, que compta amb una contractació d’artistes paritària i de gran qualitat.

SOCI INDIVIDUAL

 
 

SOCI FAMILIAR

 
 
 

- Quota de 35€/any per a una única persona!
- Beneficia't de tots els descomptes a espectacles, tallers i participa de forma activa a l'entitat.
- Descarrega't el formulari aquí i fes-nos-el arribar a info@lacate.cat

 

- Quota de 45€/any per a tota la família!
- Cal viure sota el mateix sostre per poder ser soci beneficiari. Es poden incloure un màxim de 6 persones.
- Beneficia't de tots els descomptes a espectacles, tallers i participa de forma activa a l'entitat.
- Descarrega't el formulari aquí i fes-nos-el arribar a info@lacate.cat