Robert Molina enregistra el seu nou disc a La Cate

El Canal 33 emetrà el documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’
11 maig, 2020
Mil·lenari Església de Sant Pere: Conferència sobre la capella dels dolors de Sant Pere.
9 juny, 2020

La nostra és una entitat oberta a tota mena de propostes culturals. Als diferents espais de la Cate s’hi fa teatre, cinema, concerts, tota mena d’espectacles infantils i festes populars. Ara hi afegim una nova vessant com a estudi de gravació i és que el passat agost la Sala Toni Montal va acollir l’enregistrament del disc ‘Com si el món no fos un altre’, del músic figuerenc Robert Molina.

El cantautor empordanès, coneixedor de la magnífica sonoritat de la sala Toni Montal de La Cate, on sovint s’hi fan representacions de putxinel·lis i que actualment acull el cicle de concerts 66 Butaques (última producció d’èxit de La Cate), va sol·licitar a la Junta la possibilitat d’enregistrar la major part del disc dins la sala.

El resultat és un disc d’una qualitat sonora i artística indiscutible que s’ha editat aquest mes d’abril, en ple confinament. Un disc d’autor, autoproduït, que recull un grapat de cançons magnífiques que van del rock al pop, passant fins i tot per cançons amb un toc funky i fins o folk.

Un disc excel·lent que us convidem a escoltar en els següents enllaços:

Quan hagi passat aquest moment excepcional es farà la presentació del disc a la mateixa Sala Toni Montal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *