Jornada de portes obertes pel Dia de l’Associacionisme
3 juny, 2021
La Cate guanya el 1r premi a la ‘Creativitat artística’ als Premis Ateneus 2021
21 desembre, 2021

Amb l’objectiu de commemorar els 100 anys d’història de l’espai cultural La Cate, l’entitat fa una crida al col·lectiu artístic del país i obre un concurs per realitzar una intervenció gràfica al mur situat a la plaça de davant l’edifici. Gràcies a l’organització conjunta amb l’associació La Figa i l’Ajuntament de Figueres, La Cate ofereix una recompensa econòmica de 3.000 € a l’artista guanyador/a de la convocatòria, que serà escollit per un jurat format per cinc persones vinculades al món cultural, social i artístic de Figueres.

Tal i com es pot llegir a les bases, el termini de presentació de projectes s’obre avui mateix i durarà fins al dilluns 5 de juliol. Els artistes, muralistes i dissenyadors gràfics interessats en participar hauran d’omplir un formulari, presentar el seu portfoli i fer arribar la seva proposta d’intervenció gràfica al correu electrònic lafigafigueres@lacate.cat. El veredicte final es donarà a conèixer el 15 de juliol i l’obra artística es realitzarà durant els mesos d’estiu, amb la voluntat de presentar-la el mes de setembre, a l’inici de la temporada 2021-2022.

La intenció d’aquesta iniciativa és commemorar el centenari de l’entitat figuerenca i embellir l’espai exterior de l’edifici amb una obra artística que reflecteixi els valors i conceptes clau de l’espai cultural, com són comunitat, associacionisme, cultura, creativitat o llibertat, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *