SOL·LICITA EL TEU CARNET RECERCAT

Us presentem el Carnet digital Recercat per als socis i sòcies dels centres d’estudis i ateneus federats!

Es tracta d’una iniciativa de l’Institut Ramon Muntaner, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i la Federació d’Ateneus de Catalunya, què compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquest carnet és continuar teixint comunitat cultural i que sigui una eina a través de la qual oferir avantatges en diferents àmbits, principalment vinculats al món de la cultura, per aquelles persones compromeses amb les entitats i amb la cultura de proximitat.

Amb el carnet digital Recercat formareu part de la Comunitat del Carnet Recercat i podreu fer ús del paquet de descomptes disponibles. Per fer-ho, presenteu el vostre carnet i mitjançant el codi QR es validarà el descompte.

Trobareu tota la informació dels descomptes al següent enllaç: https://www.irmu.org/base/carnetrecercat.

També us podeu subscriure al nostre butlletí informatiu per conèixer les últimes actualitzacions del carnet: SUBSCRIU-TE AQUÍ!

Des d’aquí volem agrair a tots aquells organismes, institucions i empreses que han volgut participar en el projecte i deixem la porta oberta a anar incorporant tots aquells que vulguin afegir-se a aquesta iniciativa que pot ser molt beneficiosa en ambdós sentits.

Gaudiu-lo!