‘UNA ALTRA ESTRENA’ ARRIBA A LA CATE DE FIGUERES

Ernest Crusats: Concert cancel·lat (66 Butaques)
14 gener, 2020
Comunicat oficial de La Cate en relació al Coronavirus
12 març, 2020


La producció de la XTAC d’aquesta temporada ‘Una Altra Estrena’, un musical trepidant i participatiu, arriba a La Cate de Figueres el proper diumenge 23 de febrer.
Aquest musical a càrrec de Clara Solé compta amb la supervisió artística del reconegut director musical Daniel Anglès.
L’espectacle, del grup de teatre Sus4, és una repassada pels grans clàssics del gènere musical on la improvisació i la participació del públic són clau.
‘Una Altra Estrena’ està produït per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) i la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) i estarà de gira pels ateneus de tot el territori durant la temporada 2019-20.


La XTAC va néixer el 2016 per impulsar la dinamització dels espais teatrals de les entitats dins la Federació d’Ateneus de Catalunya. Cada temporada s’aposta per una producció pròpia, que enguany és l’espectacle ‘Una Altra Estrena’. A més, la XTAC també programa espectacles de manera coordinada amb companyies i grups teatrals que proposen formats de tota mena.
‘Una Altra Estrena’ és una producció de la FAC, la XTAC i el grup de teatre Sus4 a càrrec de Clara Solé i sota la direcció artística de Daniel Anglès. Les actrius i actors Maria codony, Clara Giralt, Ferran Enfedaque, Alexandre Ars, Laura Font i Carles Alarcón donen veu als personatges d’aquest divertit musical que explica la història d’una jove companyia de teatre que fa musicals a mida per la població on van a parar, però aquesta vegada han arribat tard i els actors i actrius hauran d’improvisar principalment amb l’ajuda del públic.


A partir d’octubre l’espectacle va començar una gira que té recorregut arreu del territori català al llarg de 2019 i 2020. Aquest proper diumenge 23 de febrer a les 18h es podrà veure l’espectacle a La Cate de Figueres.


Podeu trobar més informació a https://bit.ly/31S4ldn i al web de la XTAC
(www.xtac.ateneus.cat).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *