El mar: visió d’uns nens que no l’han vist mai

El mar: visió d’uns nens que no l’han vist mai

EL MAR: VISIÓ D’UNS NENS QUE NO L’HAN VIST MAI

De Xavier Bobés i Alberto Conejero

Diumenge 29 de gener, 19h

Sala La Cate

Teatre

L’any 1934 el jove mestre català Antoni Benaiges arriba a l’escola rural de Bañuelos de Bureba. Pocs mesos després, paga de la seva butxaca una impremta i un gramòfon. Des de llavors els alumnes publiquen les seves emocions, somnis i pensaments. El gener de 1936, els nens i les nenes publiquen El mar. Visión de unos niños que no lo han visto nunca. El mestre els promet que aquell estiu els portarà a Catalunya perquè coneguin el mar. El 25 de juliol de 1936, una setmana després de l’alçament militar, Benaiges és afusellat. La promesa del mestre ja no es podrà complir.

 

Una obra de teatre poètic, documental i d’objectes basada en les redaccions d’uns nens que no han vist mai el mar i en el seu mestre Antoni Benaiges.

 

15 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.cat i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

 

Interpretació: Xavier Bobés i Sergi Torrecilla  | Direcció i autoria: Xavier Bobés i Alberto Conejero | Dramatúrgia: Alberto Conejero, a partir de textos de les nenes i nens de l’escola de Bañuelos de Bureba, del seu mestre Antoni Benaiges, Marina Garcés i Alberto Conejero | Durada: 1h5min

EXPOSICIÓ MANEL CASANOVAS

APARCAMENT ENTRADA EXPRESS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *