Núria Graham (66 Butaques)

Núria Graham (66 Butaques)

NÚRIA GRAHAM

Cyclamen

Cicle 66butaques

Divendres 21 d’abril, 21h

Sala La Cate

Música

Després de mesos d’introspecció, Núria Graham torna amb un disc sota el braç, Cyclamen, produït per ella mateixa i cuinat a foc lent. Editat per la prestigiosa discogràfica americana Verve Forecast de la mà de New Deal, conjuntament amb Primavera Labels i Universal Music, aquest és un nou treball que suposa un canvi de rumb en la carrera musical de Graham. Amb Cyclamen, Núria Graham s’inspira en faules imaginàries, somnis premonitoris i missatges de la natura. La veu funciona com a fil conductor i catalitzador d’un relat atemporal.

 

Núria Graham presenta el seu nou treball Cyclamen, un viatge oníric i circular amb un nou canvi de rumb en la seva carrera musical.

 

12 €. Compra anticipada fins a una setmana abans del concert i socis de La Cate, 10 €. De 16 a 29 anys, 6 €. Menors de 16 anys, entrada gratuïta. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.cat i, el mateix dia del concert, a la taquilla de La Cate.

 

Interpretació: Núria Graham (piano, veu i guitarra), Anna Godoy (arpa), Jordi Matas (guitarra) i Marcel· lí Bayer (clarinet i saxo)

 

 

EXPOSICIÓ MANEL CASANOVAS

APARCAMENT ENTRADA EXPRESS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *