Scratch

Scratch

SCRATCH

A.K.A. Teatro

Dissabte 25 de març, 20h

Sala La Cate

Teatre

A Scratch una DJ ens explicarà, a ritme de sessió de música electrònica, el seu món i les seves experiències. Veurem com és el seu dia a dia, tant en el món de la nit com a casa seva amb la seva parella. I descobrirem el seu anhel més amagat: tornar a tocar la guitarra, tenir la seva pròpia veu, ser compositora indie. Posarà en conflicte les conseqüències de l’exposició social, els pactes dels flirtejos de la nit, els límits permesos a les dones en la sexualitat i la seducció, i els possibles malentesos, dubtes i contradiccions en les decisions pròpies.

 

Els creadors d’A.K.A. tornen amb les vivències d’una DJ per apropar-se al públic, especialment al jove, a partir d’un monòleg que posa el punt de mira en els pactes del desig, la simulació dels nostres estats anímics i la sexualitat permesa a la dona.

 

Proposta inclosa en el marc de les activitats programades amb motiu del Dia Internacional de les Dones (8 de març).

 

12 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.cat i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

 

Interpretació: Clara Mingueza | Autoria: Daniel J. Meyer | Direcció: Montse Rodríguez Clusella | Composició musical: Paula Jornet | Producció: A.K.A. Teatro | Durada: 1h20min

EXPOSICIÓ MANEL CASANOVAS

APARCAMENT ENTRADA EXPRESS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *