CONCURS DE DIBUIX DE NADAL

View Calendar
27-11-2017 - 11-12-2017 Tot el dia

CONCURS DE DIBUIX DE NADAL – Petits i petites, tots a dibuixar!

1. PARTICIPACIÓ

Poden participar en el concurs tots els infants fins a 11 anys. Els treballs es poden presentar en un full DIN-A4 físicament a la secretaria de La Cate de dilluns a dijous de 18 a 20 h i els divendres de 10 a 13 h o bé, digitalment, a través del correu electrònic secretarialacate@gmail.com.

L’obra ha d’estar degudament identificada amb el nom i cognoms del nen/a participant, l’edat, un número de contacte i un correu electrònic. Qualsevol dibuix sense identificació es considerarà com a no presentat.

El concurs constarà de dues categories, una per a infants de 0 a 6 anys i l’altra per a infants de 7 a 11 anys.

La temàtica és el Nadal.

2. Període de presentació

El període de presentació és del 27 de novembre a l’11 de desembre de 2017.

3. Característiques de les obres

Les obres han de ser originals i han d’estar fetes pels infants, sense ajut dels pares ni cap adult.

4. Premis del Certamen

El dibuix guanyador serà la felicitació de Nadal del Patronat de la Catequística.

A més, tant el guanyador/a de la categoria de 0 a 6 anys com el guanyador/a de la categoria de 7 a 11 anys rebran cadascú una entrada doble per a cada espectacle de la programació de Nadal.

5.Jurat del concurs

El jurat del concurs estarà integrat per la Junta del Patronat de la Catequística.

6.Règim de votació, veredicte i lliurament de premis

El Jurat es reunirà en els dies següents a la finalització del termini de presentació i atorgarà els premis a les obres segons el nombre de vots obtinguts.

El veredicte i acte de lliurament de premis es farà a la inauguració de la Mostra de Pessebres i Diorames a La Cate el divendres 15 de desembre a les 20h. A més, les obres participants serán exposades a la mateixa mostra.

7. Drets d’autor

Els autors i autores dels dibuixos guardonats cedeixen gratuïtament els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació al Patronat de la Catequística, en exclusivitat per a la difusió de la felicitació de Nadal d’aquest 2017.

8. Exposició

El Patronat es reserva el dret d’utilitzar els dibuixos guardonats i una selecció dels dibuixos presentats al concurs, per organitzar una exposició i si s’escau confeccionar el catàleg corresponent i d’altres obres o formats que se’n derivin. També podrà utilitzar aquests dibuixos per il·lustrar altres publicacions de caràcter institucional del Patronat.

La presentació dels dibuixos implica en tot cas l’acceptació d’aquestes bases i, en conseqüència,  la cessió dels drets d’explotació, en els termes a dalt indicats, de manera no exclusiva, amb caràcter gratuït fins a domini públic i per a qualsevol país del món.

 

Related upcoming events

 • 15-12-2017 20:00 - 15-12-2017 21:00

  DIVENDRES 15 DE DESEMBRE - 20h | Presentem la programació de Nadal del 2017/18 al Bar de La Cate!

  Donarem a conèixer tots els espectacles de la programació infantil de Nadal, les activitats culturals programades al bar de l'entitat i avançarem part de la programació de l'any vinent perquè aquestes festes pogueu regalar entrades per l'any vinent!

  L'acte acabarà amb la presentació de la novetat del 2018! No t'ho perdis!

 • 15-12-2017 22:00 - 15-12-2017 23:00

  DIVENDRES 15 DE SETEMBRE - 22h
  Who is FOO a El Bar de La Cate

  Després de més de set anys de trajectòria i centrats en el rock independent des dels seus inicis, FOO no deixa indiferent a ningú. En una constant evolució del seu so, la seva música viatja a través de riff esquerdats i ritmes crus, elevant-se poc a poc cap a ambients psicodèlics que ens condueixien als 90s més elèctrics i àcids, passant pels filtres de la modernitat actual.

  Amb quatre àlbums publicats, FOO s'ha apoderat del seu espai en el panorama underground musical girant vàries vegades per la península i omplint els obscurs racons del rock psicodèlic inconformista, servint-se sempre de l'essència del rock'n'roll.

 • 16-12-2017 21:00 - 16-12-2017 23:00

  DISSABTE 16 DE DESEMBRE - 21H ||

  ANTÍLOPEZ a La Cate de Figueres
  Cloenda de "Microaccions per amor"
  ———
  Entrades: www.entradium.com/entradas/antilopez

   ——
  “Chiripop absurdo depresivo con catarsis tragicómica”
  Antílopez és un duet d’artistes amb un nou concepte de cançó d'autor. Són compositors i intèrprets de les seves creacions i espectacles, la seva posada en escena destaca per un toc de “post-humorismo”. Alguns mitjans ho han denominat com “un gen Globetrotter en la seva música”. Un aire informal dins del virtuosisme, proper i senzill dins del poètic, de caràcter còmic… Una extensió del que són a baix de l'escenari: divagacions, construcció i desconstrucció de personatges, improvisació, crítica social i emocional i interactuació amb el públic en els seus directes.
  Músics, còmics, creatius, poetes, cronistes de la realitat, emprenedors, showmans, lliures! Dos autèntics herois quotidians, que amb humilitat i treball han aconseguit connectar amb legions de fidels i tot gràcies al boca a boca.
  Abans de l'espectacle, vine a sopar al Bar de La Cate!
 • 17-12-2017 12:00 - 17-12-2017 14:00

  ÚLTIM VERMUD DE L'ANY!

  DIUMENGE 17 DE DESEMBRE - 12h
  VERmut MUsical Dominacal amb Caper Parade

  Despedim la primera temporada de #VERMUD's amb aquest enèrgic grup de Londres!
  Coneguts arreu de la ciutat anglesa gràcies als seus espectacles en viu, la seva música és una barreja del pop dels 60, el funk dels 70, el ritme de discoteca dels anys 80 i les bases de l'indie actual.
  Tot acompanyat d'humor i extravagància.
  Canela fina 👌

 • 20-12-2017 20:00 - 20-12-2017 21:00

  Curtmetratges

  El 21 de desembre, el dia més curt de l’any, se celebra a més de 50 països la festa del curtmetratge, per reivindicar el cinema de curta durada amb esdeveniments i projeccions en moltes ciutats.

  Activitat gratuïta

Disseny Dani Bertran