Cinema a la fresca a La Cate

Liceu a la fresca a La Cate
12 juny, 2020
Concerts a la fresca
1 juliol, 2020

A partir del dia 2 de juliol, i cada dijous de juliol i agost a les 22h, La Cate acull una nova edició del cicle de Cinema a la Fresca, enguany organitzat per l’Ajuntament de Figueres amb la col·laboració de la nostra entitat.

Comencem forts amb una biografia del músic Elton John, la fabulosa ‘Rocketman’, però una de les bases del cicle és la diversitat de gèneres i estils. Pel·lícules per a tots els públics compartiran espai amb altres títols d’autor i fins i tot d’animació, com ‘El Principito’.

Aquesta serà la relació de pel·lícules que podreu veure aquest estiu a La Cate:

L’entrada és gratuïta, com cada any, però per assistir-hi heu de reservar el vostre seient entrant a l’enllaç que trobareu al web de www.lacate.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *